Tenniskids Jeugdcompetitie

Hoe leuk om naast het trainen ook mee te doen aan de Tenniskids jeugdcompetitie?

De competitie teams bevatten 4-6 spelers en zijn ingedeeld naar kleur - rood / oranje / groen - afhankelijk van je speelsterkte. De training daarentegen is ingedeeld naar kleur op basis van je leeftijd. Hierdoor kan het voorkomen dat je in een lagere kleur competitie speelt, dan waar je in traint. Philip bepaalt de speelsterkte. 

Competitie spelen? 🎾🎾🎾

We hebben een beperkt aantal beschikbare plaatsen voor de jeugdcompetitie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we je aanmelden voor de voorjaarscompetitie en/of de najaarscompetitie.

De voorjaarscompetitie is momenteel in volle gang en zit voor oranje en groen vol, maar er zijn nog wel mogelijkheden om te spelen in de rode voorjaarscompetitie. 

Je kunt je nu ook al opgeven voor de najaarscompetitie. De najaarscompetitie betreft 5 opeenvolgende zondagochtenden vanaf 11 september. 

Bij interesse in een van de opties graag een mail sturen naar Philip Buskop - [email protected]

Meer over Tenniskids

De Tenniskids competitie is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

Meer informatie over de Tenniskids competitie en de kleuren vind je hier op de website van de KNLTB. Of download hier de ouderfolder over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum

KVK-nummer

40516322