Zomertraining

Trainer Philip Buskop: 

Philip Buskop is sinds oktober 2018 clubtrainer bij H.L.T.C. ’t Melkhuisje en verzorgd de lessen voor zowel de zomer als de winter. Hier kunt u alle informatie vinden over de zomerlessen die gegeven worden op 't Melkhuisje. 

Tarieven en voorwaarden

In overleg met het bestuur van HLTC 't Melkhuisje is het tarief voor 2020 vastgesteld op EUR 45,- per uur excl baanhuur.

Groepslessen jeugd

De ervaring leert  dat kinderen veelal in grotere groepen lessen (gemiddeld 6). De leskosten variëren hierdoor tussen de EUR 140,- (6) tot EUR 199,- (4) per kind. 

Schrijf je hier in: http://tennis-padel.nl/kinderenenjunioren/tenniskidsenjunioren.html

 

Groepslessen volwassenen

Indien u een groepsles wilt volgen met 4 volwassenen gedurende een 18 weekse lessenreeks, startend vanaf begin april dan zijn de kosten per volwassene EUR 199,-.

Bij een groep van meer of minder dan 4 volwassenen zullen de kosten evenredig worden verlaagd cq. verhoogd per volwassene. Infomeer hier naar door contact op te nemen voor het exacte bedrag.

Voorwaarden

Het lesgeld zal in 2 termijnen worden geïncasseerd. Tussentijds opzeggen gaat in overleg maar daarvoor zullen wel kosten in rekening worden gebracht. Informeer hier tijdig naar.

 

Individueel en losse lessen

Mocht u een individuele lessenreeks of een keer een proefles willen volgen neem dan contact met mij op en informeer naar de tarieven en voorwaarden.

Ga naar contact: http://tennis-padel.nl/contact.html of bel mij op 06-28451242

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum