Training

Trainer Philip Buskop 't Melkhuisje Assistent trainer Bastiaan Kollen 't Melkhuisje

Onze hoofdtrainer Philip Buskop verzorgt, samen met zijn assistent-trainer Bastiaan Kollen, de lessen voor zowel de zomer als de winter.

Lestarieven en voorwaarden

Het tarief voor 2020 is € 45,- per uur. In de winter wordt er een toeslag berekent voor de huur van de binnenbaan bij tennisverening Tulip.

Individueel en losse lessen

Mocht je een individuele lessenreeks of een keer een proefles willen volgen neem dan contact met mij op en informeer naar de tarieven en voorwaarden. Philip kan je desgewenst in een groep plaatsen met anderen van jouw niveau.

Groepslessen volwassenen

Indien je een groepsles wilt volgen met 4 volwassenen gedurende een 18 weekse lessenreeks, startend vanaf begin april dan zijn de kosten per volwassene €210,-.

Bij een groep van meer of minder dan 4 volwassenen zullen de kosten evenredig worden verlaagd cq. verhoogd per volwassene. Infomeer hier naar door contact op te nemen voor het exacte bedrag.

Het lesgeld zal in 2 termijnen worden geïncasseerd. Tussentijds opzeggen gaat in overleg maar daarvoor zullen wel kosten in rekening worden gebracht. Informeer hier tijdig naar.

Schrijf je in via [email protected] of bel mij op 06-28451242.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden Tennisles

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum