Sponsoring

HLTC 't Melkhuisje is blij met haar vaste sponsorcontracten en bedrijfsrelaties. De vereniging is altijd op zoek naar sponsoren waarbij het zowel voor de vereniging als voor de sponsor van toegevoegde waarde is. Voor de vereniging is dit de financiële bijdrage en voor de sponsoren is de binding met deze unieke tennisvereniging en zichtbaarheid voor diens leden.

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze vereniging?

Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een sponsorbord met het bedrijfslogo langs de banen, vermelding van uw logo op onze website en in de digitale nieuwsbrief, etc. Maar uiteraard is sponsoring in natura ook erg welkom tijdens evenementen en tournooien.

Uiteraard zijn nog veel meer mogelijkheden beschikbaar. Belangstelling? Graag een mail naar [email protected] en dan nemen wij contact met u op en bespreken in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.

 

AANLEVERSPECIFICATIES

Om een mooi en representatief reclamebord voor u te kunnen produceren is het van belang dat we de juiste gegevens van u ontvangen. Hieronder treft u een beschrijving van de maatvoering, kleurstelling en aanleverspecificaties voor reclameborden t.b.v. het centercourt.

  • Maatvoering: de afmeting van een standaard bord is 300cm lengte x 75cm hoog
  • Materiaal: Trespa 591 (6mm)
  • Kleurstelling: in de kleuren groen (RAL 6005) als achtergrond en roomwit (kleur 607 CV 1) als tekst.
  • Aanleveren kan in 2 opties:
    • optie 1 aanleveren van een compleet ontwerp in een .eps bestand (vector bestand). Levertijd : binnen 5 tot 10 werkdagen, na aanlevering van het juiste bestand.
    • optie 2 aanleveren van uw logo in een .eps bestand (vector bestand) + duidelijke omschrijving & tekening van uw idee met betrekking tot het ontwerp van uw bord. Levertijd : binnen 5 tot 10 werkdagen, na goedkeuring van het ontwerp.
  • Als u een telefoonnummer, URL van u website of een andere boodschap wilt communiceren op het bord dan willen we ook graag weten in welk lettertype we dit kunnen laten uitvoeren.

Wat is een Vector bestand? Een vector bestand is de overkoepelende naam voor bestanden die onbeperkt vergroot kunnen worden met behoud van kwaliteit. Vector bestanden worden vaak gebruikt (en zijn meestal vereist) in de grafische sector. Het uitsnijden van de belettering wordt automatisch uitgevoerd d.m.v. een snijplotter, deze apparatuur kan alleen worden aangestuurd door vector bestanden. Helaas zijn alle andere type bestandformaten zoals een .jpg of .pdf NIET bruikbaar voor dit soort machines. U kunt een vectorbestand meestal opvragen bij de ontwerper van u logo, bij u drukker of bij u reclamebureau.

Graag uw bestanden sturen naar [email protected]  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum