Nieuwe trainers - introductie

25 april 2022


Per 1 mei nemen we helaas afscheid van Kai Koppen, maar gelukkig kunnen we meedelen dat Philip per dezelfde datum versterking zal krijgen in de personen van Bastiaan Kollen en Peter Tjalma. Zij stellen zich hieronder graag aan jullie voor. 
 
 
Hey Tennisfans, Ik ben Bastiaan Kollen en ik ben 31 jaar op dit moment. Met plezier kan ik jullie mededelen dat ik weer parttime terugkeer naar ’t Melkhuisje om m'n passie en plezier voor tennis te delen met jullie.
 
Sinds mijn 24e sta ik eigenlijk elke week op de tennisbaan om mensen te helpen hun spel te verbeteren. Naast tennis heb ik een enorme passie voor Psychologie, Mindset en NLP; hier volg ik een studie en cursussen voor. De combinatie van tennis en mindset is goud waard en hiermee wil ik mij onderscheiden van anderen.
 
Ik denk dat naast een goede techniek en tactisch inzicht, een sterke mindset die positief gefocust is op groei en vertrouwen nog veel belangrijker is om jouw persoonlijke doelen te behalen op de baan en ook in het leven. Good to be back en ik kijk er naar uit om weer lachend op de baan te staan met je!Ik ben in het bezit van de KNLTB A- en B-licentie en binnen de NLP heb ik de practitioner en master practitioner succesvol afgerond. Elke dag is een kans om weer een beetje te groeien.
Met sportieve groet,Bastiaan Kollen
====
 

Mijn naam is Peter Tjalma ben 54 jaar en woonachtig/ geboren in Amersfoort en heb 2 zoons.
Vanaf mijn 19de jaar ben ik fulltime met tennis bezig. Heb mijn KNLTB C licentie en ben ruim 30 jaar cat.3 speler geweest. Daarbij heb ik 25 jaar mijn eigen Tennisschool gehad. 
 
Ruim 15 jaar heb ik gewerkt met competitieve spelers op nationaal niveau en heb nationaal kampioenen in alle leeftijdscategorieën opgeleid. Daarbij ben ik jaren actief geweest als hoofdtrainer op verschillende verenigingen.
 
De afgelopen jaren heb ik alles op een lager pitje gezet om de accu weer volledig op te laden en vooral ook te genieten van andere belangrijke dingen in het leven buiten de mooie tennissport.
 
Vol energie met nieuwe inspiratie en ambities kijk ik uit om weer samen te werken met leuke collega's en samen onze ervaring en enthousiasme over te dragen aan de leerlingen.
 
"Move 2 improve"
 
Peter Tjalma 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum

KVK-nummer

40516322