Nieuwe baancommissaris - Rene Lansink

25 mei 2022


Nieuwe baancommissaris - Rene Lansink

De meesten van jullie kennen mij wellicht van het 25/35+ toernooi en zaterdag Heren competitie waar ik diverse keren aan mee heb gedaan met wisselend succes. Ik woon sinds 2004 in Hilversum en ben nu 3 jaar lid van het Melkhuisje.

Naast een licentie A voor tennisleraar heb ik bij andere tennisverenigingen o.a. de rol als TC en voorzitter van de sponsorcommissie bekleedt. Ik ben enthousiast geraakt om nu de rol als Baancommissaris voor het Melkhuisje te bekleden.

Het vervullen van een vrijwilligers taak binnen een vereniging is enorm belangrijk voor een vereniging. Maar het moet ook vooral leuk zijn met "gelijkgestemden". Neem bijvoorbeeld de klusdagen, lekker samen een dagje rustig klussen met super gezellige mensen een heerlijke lunch en een goed doel. Je leert eens andere mensen kennen en steunt de club direct en indirect. Iedereen kan een heleboel zaken zelf goed uitvoeren om zo de druk op de vrijwilligers te verminderen en het park mooi achter te laten. Neem zo het slepen, sproeien, afval en melden van eventuele problemen/oplossingen. Kortom, laten we samen zorgen voor meer speelplezier door de werkzaamheden te verdelen en te participeren in de mooiste club van het Gooi met een unieke historie.

Het park is al prachtig "verbouwd", we hebben nog veel meer plannen en met jullie steun, inzet en enthousiasme kunnen we 't Melkhuisje 3.0 weer laten bloeien!

Spreek mij aan indien je zaken wilt inbrengen bespreken of simpelweg ook een bijdrage wilt doen.

Vriendelijke groet,
Rene Lansink

 

Nieuwscategorieën Clubnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 624 5031

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum

KVK-nummer

40516322