Jeugdactiviteiten

Het aantal jeugdleden op 't Melkhuisje is aan het groeien! Vanaf 6 jaar kan je lid worden en lessen gaan volgen van onze enthousiaste tennis coaches Philip en Kai.

Lijkt het je leuk om lid te worden? Je kan alle informatie over het lidmaatschap hier vinden: https://www.melkhuisje.com/lidmaatschap.

Naast het lidmaatschap en de tennislessen wordt je ook lid van de KNLTB en is er de mogelijkheid om tenniscompetitie te spelen. En natuurlijk wordt er veel georganiseerd voor de jeugd op het Melkhuisje. De Jeugdcommissie plant allerlei leuke activiteiten door het jaar heen, maar ook op de club zelf is er vanalles te beleven. Er is een jeugdhoek, je kan tekenen en knutselen, er is een tafeltennis- en voetbaltafel en buiten is er een speeltoestel, maar natuurlijk is het hoofddoel om plezier te hebben op de tennisbaan en spelenderwijs te leren tennissen!

Nieuwsgierig? Volg ons op ons Instagram account: https://www.instagram.com/kidstennismelkhuisje/

Jeugdevenementen 2022 🔥 🎾 

 Komende activiteiten:

  • 3/4/5 mei: Mei tenniskamp
  • Zondag 22 mei: Familie Fun #2
  • Zondag 3 juli: Familie Fun #3
  • 18 - 22 juli: Zomervakantie tenniskamp
  • Zondag 31 okt: Familie Fun #4

Wil je nóg meer weten om er zeker van te zijn dat jij lid moet worden van 't Melkhuisje?! Stuur een mail naar [email protected] en we maken een afspraak met jou om je het park te laten zien en al je vragen te beantwoorden!

Je kan ook meteen een proefles boeken bij een van onze coaches door een mail te sturen naar [email protected]

Tot heel gauw op 't Melkhuisje!

Schema Tennisles 2022:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum

KVK-nummer

40516322