Club van 100

De Club van 100

De Club van 100 is voor leden, oud-leden en vrienden van 't Melkhuisje, iedereen die onze bijzondere vereniging een warm hart toedraagt.

Het doel is om jaarlijks een financiele impuls te geven aan de vereniging en deze te besteden aan het noodzakelijke onderhoud, structurele verbeteringen aan het park en aan de accommodatie.

Leden van De Club van 100 hebben invloed op de besteding van het geld. Het bestuur zal jaarlijks drie potentiele projecten voorleggen. Het project met de meeste stemmen zal worden uitgevoerd. Over start, voortgang en oplevering zal worden gecommuniceerd.

De bijdrage bedraagt jaarlijks minimaal € 100,- .

Het lidmaatschap

U kunt lid worden van De Club van 100 door in te schrijven via deze link naar ons crowdfundingplatform. Daar treft u ook meer informatie aan. Er worden diverse pakketten geboden, aan U de keuze!

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Het eerste jaar wordt via dit platform bij inschrijving via iDEAL voldaan.

Voor de vervolgjaren ontvangt u jaarlijks een factuur, welke wordt geind via automatische incasso. Door deel te nemen aan De Club van 100 accepteert u deze voorwaarden.

Opzegging van het lidmaatschap kan per email ([email protected]), uiterlijk voor 1 december van ieder jaar.

Belastingvoordeel

De Club van 100 faciliteert schenken aan de vereniging met belastingvoordeel op basis van een periodieke schenking. Het gaat bij een periodieke schenking om een schenking van een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. Deze leggen we vast in een onderhandse schenkingsovereenkomt.

Meer informatie over de aftrekbaarheid van de periodieke gift vindt U op de website van de Belastingdienst.

De onderhandse schenkingsovereenkomst kunt U downloaden via deze link.

Vul de formulieren in volgens de bijgeleverde toelichting en stuur deze rechtsgeldig ondertekend per e-mail naar: [email protected].     U ontvangt een door de vereniging ondertekende versie retour.

Omdat u een deel van uw gift terugkrijgt van de Belastingdienst, kost het u netto minder om de club te steunen.

Lid worden van de Club van 100

Wilt u lid worden? Klik dan op "Doe mee" en geef u op!

Vragen?

logo

E-mail

b[email protected]

Telefoon

+

H.L.T.C. 't Melkhuisje

Bussumergrintweg 58
1217BS Hilversum

KVK-nummer

40516322